Werkwijze

Intake

Tijdens de 60 minuten durende intake bespreekt u met de diëtist uw medische achtergrond, dieetgeschiedenis, voedingspatroon en uiteraard uw wensen ten aanzien van de behandeling. U krijgt een uitgebreide gewichtsmeting met de Tanita Body Composition Analyzer waarbij ook uw vet- en vochtgehalte en uw spiermassa wordt gemeten. De diëtist berekend uw voedingspatroon en stelt een een persoonlijk behandelplan en dieetadvies op. Dit dieetadvies ontvangt u binnen 1 werkweek per mail en/of post.

Vervolgconsult(en)

Na de intake plannen wij doorgaans binnen 2-3 weken een vervolgconsult om uw eerste ervaringen met het dieetadvies te bespreken en eventueel aanpassingen daarin te maken. Daarna stemmen wij met u af met welke frequentie een vervolgconsult gepland wordt. Wenst u meer begeleiding en ondersteuning dan is het ook mogelijk om wekelijks af te spreken.

Bij uw vervolgconsult(en) bespreekt u uw ervaringen en begeleidt de diëtist u actief in het aanpassen, variëren en volhouden van het nieuwe voedingspatroon.

Resultaat

Aan het einde van de behandeling kunt u zelfstandig verder met de aanpassingen in uw voedingspatroon. Wij vinden het belangrijk dat u alle tools heeft om het bereikte resultaat te behouden. U bent altijd welkom om opnieuw een afspraak bij ons te maken mocht u toch extra begeleiding nodig hebben.

Privacy

Alles wat u met de diëtist bespreekt wordt vertrouwelijk behandeld.