Werkwijze

Intake

Tijdens de 60 minuten durende intake bespreekt u met de diëtist uw medische achtergrond, dieetgeschiedenis, voedingspatroon en uiteraard uw wensen ten aanzien van de behandeling. U krijgt een uitgebreide gewichtsmeting met de Tanita Body Composition Analyzer waarbij ook uw vet- en vochtgehalte en uw spiermassa wordt gemeten. De diëtist berekend uw voedingspatroon en stelt een een persoonlijk behandelplan en dieetadvies op. Dit dieetadvies ontvangt u binnen 1 werkweek per mail en/of post.

Vervolgconsult(en)

Na de intake plannen wij doorgaans binnen 2-3 weken een vervolgconsult om uw eerste ervaringen met het dieetadvies te bespreken en eventueel aanpassingen daarin te maken. Daarna stemmen wij met ut af met welke frequentie een vervolgconsult gepland wordt. Wenst u meer begeleiding en ondersteuning dan is het ook mogelijk om wekelijks af te spreken.

Bij uw vervolgconsult(en) bespreekt u uw ervaringen en begeleid de diëtist u actief in het aanpassen, variëren en volhouden van het nieuwe voedingspatroon.

Resultaat

Aan het einde van de behandeling kunt u zelfstandig verder met de aanpassingen in uw voedingspatroon. Wij vinden het belangrijk dat u alle tools heeft om het bereikte resultaat te behouden. U bent altijd welkom om opnieuw een afspraak bij ons te maken mocht u toch extra begeleiding nodig hebben.

Privacy

Alles wat u met de diëtist bespreekt wordt vertrouwelijk behandeld.