Over ons

Dievita Diëtistenpraktijk is gestart in 2010 in Bussum en sindsdien ook uitgebreid met locaties in Weesp, Soest, Hilversum en Huizen.

Diëtisten werkzaam bij Dievita Diëtistenpraktijk:
Anika Hansen – Eigenaar, (kinder)diëtist (Aandachtsgebieden: kinderen, maag-darmklachten, ouderenzorg en sondevoeding)
Celine Smink – (Sport)diëtist (Aandachtsgebieden: diabetes type I en type II, koolhydraatarm dieet, coeliakie (aangesloten bij NCV))
Charla Peet – Diëtist (Aandachtsgebieden: Ouderenzorg, Overgewicht (intuïtief eten))
Amanda Boerboom – Diëtist (Aandachtsgebieden: Ouderenzorg, diabetes, COPD, drinkvoeding, coeliakie (aangesloten bij NCV))
Linda van den Bos-Benit – Diëtist (Aandachtsgebieden: Overgewicht, gecombineerde leefstijl interventie (GLI) Slimmer)
Jolanda van der Padt – Diëtist (Aandachtsgebieden: Overgewicht, ondervoeding, diabetes type ll, Long-Covid)
Laura van Schie – Diëtist (Aandachtsgebieden: Koolhydraatarm/ketogeen dieet, maag-darmklachten en FODMaP dieet, coeliakie (aangesloten bij NCV))

Ieder mens is anders en daarom vinden de diëtisten van Dievita Diëtistenpraktijk het belangrijk om samen met u uitgebreid te kijken welke behandeling en (dieet)advies bij u en uw manier van leven past.
Natuurlijk kunnen zij u begeleiden bij het aanleren van een gezond voedingspatroon en leefstijl, maar ook geven zij dieetadviezen bij verschillende ziektebeelden en klachten.

U krijgt bij ons een actieve, laagdrempelige begeleiding en coaching bij het aanleren van uw nieuwe voedingspatroon.

Wij blijven ons bijscholen om u te kunnen voorzien in de meest actuele adviezen op voedingsgebied bij gezondheid en ziekte.