Laatst bijgewerkt op: mei 3, 2015

Vergoedingen dieetadvisering 2015

Vergoedingen dieetadvisering 2015

Voor 2015 hebben wij met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Bij Dievita Diëtistenpraktijk worden de declaraties door de diëtist ingediend bij uw zorgverzekeraar. Deze service bieden wij u graag aan om tijd en werk uit handen te nemen.

In 2015 heeft u vanuit de basisverzekering recht op 3 uur dieetadvisering. Het eigen risico voor zorg geleverd vanuit de basisverzekering in 2015 is vastgesteld op een maximaal bedrag van €375,00 per jaar. Kinderen tot 18 jaar betalen geen eigen risico.

Vanuit de aanvullende verzekering kunt u ook een vergoeding krijgen voor de diëtist. Hier kunt u aanspraak op maken nadat de 3 uur dieetadvisering is bereikt vanuit de basisverzekering.
U hoeft geen eigen risico te betalen voor dieetadvisering geleverd vanuit de aanvullende verzekering.
Voor een overzicht van de verzekeraars en aanvullende verzekeringen die in 2015 dieetadvisering vergoeden download dan hier de lijst voor 2015 (de lijst wordt ge-update naar de laatste inzichten).

Dievita Diëtistenpraktijk is aangesloten bij de ketenzorg. Dit houdt een samenwerkingen tussen diëtist, praktijkondersteuner en huisarts in. Momenteel is behandeling vanuit de ketenzorg voor diabetes en COPD goed geregeld. De behandeling CVRM (risico op hart- en vaatziekten) in de ketenzorg is in ontwikkeling. U hoeft geen eigen risico te betalen voor dieetadvisering geleverd vanuit de ketenzorg.

Wanneer uw vergoeding op is, kunt u de consulten zelf betalen. Wij besteden de verzending van deze facturen uit aan Famed. Dit geld ook voor de facturen die verzonden worden in verband met niet tijdig afzeggen van uw afspraak. Wij hanteren 48 uur van te voren afzeggen van een intake en 24 uur voor een vervolgconsult.

Nieuws

Pro-Fit!

Pro-Fit! De gezondheid van kinderen een succesvolle aanpak! Pro-fit! is een samenwerking van verschillende zorgverleners. In deze … Lees meer >

Vergoedingen dieetadvisering 2015

Vergoedingen dieetadvisering 2015 Voor 2015 hebben wij met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Bij Dievita Diëtistenpraktijk … Lees meer >

Bekijk meer nieuws

Locaties

Medisch Centrum Bussum Zuid, Bussum
Piet Heinlaan 50D Bekijk locatie >
Gezondheidscentrum Weesp
C.J. van Houtenlaan 1D Bekijk locatie >
Bekijk al onze locaties