Laatst bijgewerkt op: december 8, 2013

Vergoedingen 2014

Vergoedingen dieetadvisering 2014

Voor 2014 hebben wij met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Bij Dievita Diëtistenpraktijk worden de declaraties door de diëtist ingediend bij uw zorgverzekeraar. Deze service bieden wij u graag aan om tijd en werk uit handen te nemen.

In 2014 heeft u vanuit de basisverzekering recht op 3 uur dieetadvisering. Het eigen risico voor zorg geleverd vanuit de basisverzekering in 2014 is vastgesteld op een maximaal bedrag van €360,00 per jaar. Kinderen tot 18 jaar betalen geen eigen risico.

Vanuit de aanvullende verzekering kunt u ook een vergoeding krijgen voor de diëtist. Hier kunt u aanspraak op maken nadat de 3 uur dieetadvisering is bereikt vanuit de basisverzekering.
U hoeft geen eigen risico te betalen voor dieetadvisering geleverd vanuit de aanvullende verzekering.
Voor een overzicht van de verzekeraars en aanvullende verzekeringen die in 2014 dieetadvisering vergoeden download dan hier de lijst voor 2014 (de lijst wordt ge-update naar de laatste inzichten). Wij willen u erop wijzen dat het nog mogelijk is om over te stappen naar een andere verzekeraar of naar een ander verzekeringspakket. Dit kan tot 31 december 2013.

Dievita Diëtistenpraktijk is aangesloten bij de ketenzorg. Dit houdt een samenwerkingen tussen diëtist, praktijkondersteuner en huisarts in. Momenteel is behandeling vanuit de ketenzorg voor diabetes goed geregeld. De behandeling voor COPD en CVRM (risico op hart- en vaatziekten) in de ketenzorg zijn in ontwikkeling. U hoeft geen eigen risico te betalen voor dieetadvisering geleverd vanuit de ketenzorg.

Nieuws

Pro-Fit!

Pro-Fit! De gezondheid van kinderen een succesvolle aanpak! Pro-fit! is een samenwerking van verschillende zorgverleners. In deze … Lees meer >

Vergoedingen dieetadvisering 2015

Vergoedingen dieetadvisering 2015 Voor 2015 hebben wij met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Bij Dievita Diëtistenpraktijk … Lees meer >

Bekijk meer nieuws

Locaties

Medisch Centrum Bussum Zuid, Bussum
Piet Heinlaan 50D Bekijk locatie >
Gezondheidscentrum Weesp
C.J. van Houtenlaan 1D Bekijk locatie >
Bekijk al onze locaties