Laatst bijgewerkt op: december 20, 2012

Vergoedingen 2013

In dit nieuwsbericht vind u de laatste informatie met betrekking tot de vergoedingen voor de behandeling door de diëtist in 2013. Er zijn veel wijzigingen doorgevoerd ten opzichte van 2012. Wij willen u erop wijzen dat het nog mogelijk is om over te stappen naar een andere verzekeraar of naar een ander verzekeringspakket. Dit kan tot 31 december 2012.

Bij Dievita Diëtistenpraktijk worden de declaraties door de diëtist ingediend bij uw zorgverzekeraar. Deze service bieden wij u graag aan om tijd en werk uit handen te nemen.

Vanaf januari 2013 is de diëtist weer opgenomen in de basisverzekering. Vanuit de basisverzekering heeft u recht op 3 uur dieetadvisering.
Het eigen risico voor zorg geleverd vanuit de basisverzekering is vastgesteld op een maximal bedrag van €350,00 per jaar.

Vanuit de aanvullende verzekering kunt u ook een vergoeding krijgen voor de diëtist. Hier kunt u aanspraak op maken nadat de 3 uur dieetadvisering is bereikt vanuit de basisverzekering.
Voor een overzicht van de verzekeraars en aanvullende verzekeringen die in 2013 dieetadvisering vergoeden, download dan hier de lijst voor 2013 (de lijst wordt ge-update naar de laatste inzichten).

Dievita Diëtistenpraktijk is aangesloten bij de ketenzorg. Dit houdt een samenwerkingen tussen diëtist, praktijkondersteuner en huisarts in. Momenteel is behandeling vanuit de ketenzorg voor diabetes goed geregeld. De behandeling voor COPD en CVRM (risico op hart- en vaatziekten) wordt helaas nog niet vergoed vanuit de ketenzorg.

Wilt u meer informatie over de vergoedingen, kijk dan op onze kwaliteiten pagina

Nieuws

Pro-Fit!

Pro-Fit! De gezondheid van kinderen een succesvolle aanpak! Pro-fit! is een samenwerking van verschillende zorgverleners. In deze … Lees meer >

Vergoedingen dieetadvisering 2015

Vergoedingen dieetadvisering 2015 Voor 2015 hebben wij met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Bij Dievita Diëtistenpraktijk … Lees meer >

Bekijk meer nieuws

Locaties

Medisch Centrum Bussum Zuid, Bussum
Piet Heinlaan 50D Bekijk locatie >
Gezondheidscentrum Weesp
C.J. van Houtenlaan 1D Bekijk locatie >
Bekijk al onze locaties