Laatst bijgewerkt op: oktober 14, 2012

Goed nieuws vergoedingen 2012 en 2013

Goed nieuws voor de vergoedingen voor de diëtist voor de rest van 2012 en 2013. Vanaf heden heeft u vanuit de basisverzekering recht op 4 uur dieetadvisering indien u COPD, diabetes of (een riscico op) hart- en vaatziekten heeft. U betaald geen eigen risico. De indicaties zijn ontzettend breed en in de meeste gevallen heeft u nu dus recht op een vergoeding voor de diëtist. Voor een volledig overzicht van de indicaties, klik hier (de lijst wordt geupdate naar de laatste inzichten).

Ook is er nog steeds een vergoeding vanuit de aanvullende verzekering voor de diëtist. U betaald geen eigen risico. Voor een compleet overzicht van de verzekeraars en aanvullende verzekeringen die in 2012 dieetadvisering vergoeden klik hier (de lijst wordt ge-update naar de laatste inzichten)

In 2013 zal de diëtist weer terug komen in de basisverzekering voor in ieder geval 3 uur. Dit is erg goed nieuws voor chronisch zieken en kinderen.

Nieuws

Pro-Fit!

Pro-Fit! De gezondheid van kinderen een succesvolle aanpak! Pro-fit! is een samenwerking van verschillende zorgverleners. In deze … Lees meer >

Vergoedingen dieetadvisering 2015

Vergoedingen dieetadvisering 2015 Voor 2015 hebben wij met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Bij Dievita Diëtistenpraktijk … Lees meer >

Bekijk meer nieuws

Locaties

Medisch Centrum Bussum Zuid, Bussum
Piet Heinlaan 50D Bekijk locatie >
Gezondheidscentrum Weesp
C.J. van Houtenlaan 1D Bekijk locatie >
Bekijk al onze locaties